Considerations To Know About קידום אתרים בגוגל
Considerations To Know About קידום אתרים בגוגל
Blog Article
תפקידו של מקדם האתרים בהקשר הזה יהיה לוודא כי האתר מאובטח ומעודכן כל העת בטלאי אבטחת המידע המשוחררים לתבניות ולתוספים בהם בעל האתר עושה שימוש. כמו כן, במקרה של פריצה לאתר, על מקדם האתרים לוודא כי הפוגען זוהה, האתר נוקה, אמצעי הגנה הוטמעו למניעת חזרת הפגיעה, ואז לפנות לגוגל עם בקשת בחינה מחדש של האתר, במטרה להחזיר אותו לאינדקס בצורה המהירה והיציבה ביותר.
זה כבר תלוי בכם ובאופי שלכם. אני באופן אישי (עשהאל), לא עשיתי קורס בשום מכללה או מקום כזה או אחר ואני מצליח לעבוד בתחום ולנהל חברת קידום אתרים בהצלחה ככה שאני משער שזה אפשרי ללא קורס רשמי, אבל בתנאי שיש לכם יכולות למידה ברמה טובה.
זאת חלוקה דיכוטומית וגסה מאד, יכולות להיות עוד מליון סיבות אבל לא אלאה אתכם יותר מדי בפרטים בשלב זה.
על מנת לראות את הפוטנציאל האורגני ותוך כמה זמן נכפיל לך את ההכנסות
שאתם רוצים לדעת איך לקדם את האתר בגוגל וספציפית איך לקדם אתר בנישה מסוימת, עליכם לוודא שאכן יש באתר תוכן שפונה לקהל הרלוונטי, באמצעות הביטויים שהוא מחפש.
השאיפה היא שכל גולש יבקר בכמה שיותר עמודים, ישהה באתר כמה שיותר זמן וכו'. ולכן – חשוב לבנות את האתר בצורה כזו שגולש יכנס לאתר מעמוד מסויים וייצא דרך עמוד אחר תוך מעבר בין לבין על כמה שיותר עמודים באתר ושהייה גבוהה ככל האפשר בכל אחד מהם.
מה השירותים שמספק העסק ללקוחותיו? מהם מקורות ההכנסה של העסק? מי יכתוב עבורנו את התוכן? (המלצה חמה – נסו את מערכת האונליין שלנו להזמנת תכנים!), כיצד ננהל את פרופיל הקישורים? ועוד שאלות רבות וטובות.
אני עובדת עם עשהאל כבר כמה שנים ומאוד מרוצה מהשירות המצוין, המקצועיות והתוצאות המעולות שזה הביא לעסק שלי - חברת עורכי דין.
מנוע החיפוש ישתדל להרחיק גולשים מאתרים איטיים, שנטענים בתהליך ממושך ושעלולים לגרום לאחוזי נטישה גבוהים של האתר, לכמות צפיות בדפים קטנה בממוצע לביקור, ולזמן שהיה קטן יותר.
יש כל כך הרבה סיבות מדוע אתם צריכים להכיר את האתר של הלקוח שלכם טוב, אני אפילו לא יודע מאיזו סיבה להתחיל מאחר ואתם עדיין בשלב מאוד ראשוני של המדריך לקידום אתרים שלי, אז פשוט תסמכו עליי בשלב הזה – אתם רוצים להכיר כל עמוד, פוסט, קטגוריה, מוצר, כותרת, תמונה, וידאו וכו' שיש באתר. הכל!
אולם, ההסכמה הרווחת היא שמנוע החיפוש של גוגל היה רוצה לדרג גבוה אתרים שהם בטוחים לשימוש, שמכילים תוכן איכותי ובעל ערך לגולש, שהם סמכותיים בתחומם ומומחים בתחומם, שהם website מותאמים לגלישה ממכשירים ניידים ומציעים חווית שימוש מעולה, נטענים מהר, בעלי תוכן מקורי ולא משוכפל, בנויים בצורה היררכית נכונה ומאפשרים לגולש לנווט בהם בקלות, שהתנהגות הגולשים הקודמים שנכנסו לעמודי האינטרנט האלו מצביעה על שביעות רצון, ועוד מלא פרמטרים שונים שבהם, אנו משערים, שגוגל ישתמש על מנת לדרג את תוצאות החיפוש.
המענה לכל השאלות האלו, ועוד שאלות רבות אחרות צריך למעשה להיגזר מתוך האסטרטגיה העסקית: איזה עסק אני רוצה להיות? עסק שמספק ידע או שירותים?
כשחושבים על זה, זה בהחלט הגיוני: אתר שמהוה אוטוריטה בתחומו, סביר שיוזכר לא מעט פעמים ברשתות החברתיות, ויופנו אליו שאלות שונות, פניות מסוגים שונים ואזכורים כאלו ואחרים.
אם אתם כותבים על נושא שאינו כפוף לשינויים ולתמורות בנישה שבה אתם פועלים, וניתן יהיה לפרסם אותו ללא כל שינוי גם בעוד חודש, הרי שתוכלו לעשות שימוש בכלים אוטומטיים שיאפשרו לכם תכנון נכון של פריסת הפרסומים.